طرز تهیه خورشت مرغ
خورشت مرغ مجلسی و خوشمزه را این بار با چاشنی ها و طعم دهنده های متفاوت تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید این بار برای مزه دار کردن مرغ از لیمو و سیر استفاده کنید .
مواد لازم برای خوراک ۴ نفرمواد لازم برای تهیه خورشت مرغ
- ۶ تا ۸ عدد ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۳ قاشق غذاخوری کره
- ۱/۲ پیاز
- ۴ حبه سیر خرد شده
- ۱ قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی
- آب لیمو و برش های لیمو به میزان لازم
- ۱/۳ لیوان آب مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه خورشت مرغ
مرحله اول
برای تهیه خورشت مرغ با سیر و لیمو تازه ابتدا باید مواد مرینیت مرغ را آماده کنید برای این کار یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با پودر سیر و پاپریکا و فلفل و نمک مخلوط کرده و تکه های مرغ را درون این مواد قرار دهید برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت .
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان خود را برای تفت دادن تکه های مرغ آماده کنید ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید و پس از داغ شدن روغن ، تکه های مرغ را درون ماهی تابه ریخته و دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند .
مرحله سوم
تکه های مرغ را از درون ماهیتابه خارج کنید حالا کره را درون تابه ریخته و پس از آن که کره ذوب شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید حالا نوبت اضافه کردن چاشنی ایتالیایی و آب مرغ و آبلیمو می باشد . هنگامی که خورشت مجلسی شروع به جوشیدن کرد تکه های مرغ را اضافه کنید .
مرحله چهارم
اجازه دهید تا با حرارت کم مرغ کاملا مغز پخت شوند ، برای اینکه سس شما غلیظ تر شود یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کنید و به مرغ زعفرانی آبدار اضافه نمایید ، در پایان غذای خود را با جعفری خرد شده و لیموی تازه تزیین نمایید .