طرز تهیه خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ

طرز تهیه خورشت مرغ

خورشت مرغ مجلسی و خوشمزه را این بار با چاشنی ها و طعم دهنده های متفاوت تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید این بار برای مزه دار کردن مرغ از لیمو و سیر استفاده کنید .

مواد لازم برای خوراک ۴ نفر

مواد لازم برای تهیه خورشت مرغ

  • ۶ تا ۸ عدد ران مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۲ پیاز
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی
  • آب لیمو و برش های لیمو به میزان لازم
  • ۱/۳ لیوان آب مرغ
  • نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت

طرز تهیه خورشت مرغ

مرحله اول

برای تهیه خورشت مرغ با سیر و لیمو تازه ابتدا باید مواد مرینیت مرغ را آماده کنید برای این کار یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را همراه با پودر سیر و پاپریکا و فلفل و نمک مخلوط کرده و تکه های مرغ را درون این مواد قرار دهید برای مدت زمان ۲ الی ۳ ساعت .

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان خود را برای تفت دادن تکه های مرغ آماده کنید ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار داده و درون آن روغن زیتون بریزید و پس از داغ شدن روغن ، تکه های مرغ را درون ماهی تابه ریخته و دو طرف آن را به خوبی سرخ کنید تا زمانی که طلایی رنگ شوند .

مرحله سوم

تکه های مرغ را از درون ماهیتابه خارج کنید حالا کره را درون تابه ریخته و پس از آن که کره ذوب شد ، پیاز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید حالا نوبت اضافه کردن چاشنی ایتالیایی و آب مرغ و آبلیمو می باشد . هنگامی که خورشت مجلسی شروع به جوشیدن کرد تکه های مرغ را اضافه کنید .

مرحله چهارم

اجازه دهید تا با حرارت کم مرغ کاملا مغز پخت شوند ، برای اینکه سس شما غلیظ تر شود یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با دو قاشق آب مخلوط کنید و به مرغ زعفرانی آبدار اضافه نمایید ، در پایان غذای خود را با جعفری خرد شده و لیموی تازه تزیین نمایید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *