درمان همجنسگرایی و درمان شکاکی با کمک ناخودآگاه

درمان همجنسگرایی و درمان شکاکی با کمک ناخودآگاه

در این مطلب ما به برسی درمان همجنسگرایی و درمان شکاکی با کمک ناخودآگاه و نگاهی کامل و آمار گونه در مورد اختلال همجنسگرایی و درمان شکاکی خواهیم پرداخت، در ادامه ی مطلب مبحث درمان غرور را برایتان باز خواهیم نمود و در انتها راهکار ذهن ناخودآگاه را برای حل کردن این سه مشکل مهم انسانی برایتان بیان خواهیم نمود تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

تعریف همجنسگرایی

در این اختلال تمایلات جنسی، عشق و علاقه و احساسات هم مردان و زنان نسبت به هم جنسان خودشان بروز پیدا می کند، نام همجنسگرایی زنانه در اصطلاحات به «لزبین» معروف می باشد؛ همجنسگرایی مردانه هم در اصطلاحات به «گی» معروف می باشد، کلمه ی لزبین نیز از ریشه ای یونانی برخوردار می باشد.

ریشه های همجنسگرایی

طبق تحقیقات مختلف برای همجنسگرایی ریشه های مختلفی از جمله ریشه های محیطی، ژنتیکی، اختلالات هورمونی، ریشه های فیزیولوژیکی و … عنوان شده است.

همجنسگرایی و قانون در نقاط مختلف دنیا طبق آمار

چیزی که در آمار سازمان ملل متحد وجود دارد تقریبا تمامی کشورهای اروپایی از جمله قبرس شمالی که تازه به قاره سبز ( اروپا ) پیوسته است، کشورهای حوزه آمریکای شمالی و کشور استرالیا قانون همجنسگرایی در آن ها به تصویب رسیده و همجنسگرایی در آن ها جرم محسوب نمی شود.
جالب است بدانید در 16 کشور دنیا ازدواج کردن همجنسگرایان با یکدیگر قانونی شده است و همجنسگرایان با منعی قانونی از این بابت برخوردار نیستند.

بر اساس آمار سازمان ملل متحد در کشور آمریکا، تقریبا 94 کشور عضو این سازمان متعهد به رعایت نمودن حقوق همجنسگرایان و اقلیت های جنسی شده اند؛ همچنین در سال 2015 میلادی کشور ایالات متحده ی آمریکا حق برابری قانونی همجنسگرایان را در این کشور به تصویب رساند و ازدواج همجنسگرایان با یکدیگر را در این کشور کاملا قانونی اعلام کرد.
همچنین در سال 2015 مردم کشور ایرلند به ازدواج همجنسگرایان در کشورشان در یک همه پرسی عمومی رای مثبت یا آری دادند؛ ولی ازدواج قانونی همجنسگرایان با یکدیگر در سال 2003 میلادی در کشور بلژیک و در سال 2013 در کشور فرانسه مورد تصویب این کشورها قرار گرفت و امری قانونی شد.

همجنسگرایی و قانون آن در ایران

در ادامه ی بحث درمان همجنسگرایی و درمان شکاکی با کمک ناخودآگاه لازم است بدانید همجنسگرایی طبق قوانین حقوقی کشور جمهوری اسلامی ایران جرم می باشد و در صورت به اثبات رسیدن آن از طریق قانونی مجازات سنگینی به دنبال دارد؛ همجنسگرایی زنان زیرعنوان مساحقه می باشد؛ کلمه ی مساحقه معناهای مختلفی از جمله کوبیدن، ساییدن، ریز ریزه کردن، نرم کردن و … دارد.
اما مساحقه در اصطلاحات حقوقی به مالیدن آلت های جنسی دو زن با یکدیگر و تخلیه شهوت جنسی آن ها از این طریق گفته می شود.

همجنسگرایی مردانه در تاریخ ایران

شاهد بازی اصطلاحی است که برای همجنسگرایی مردان در کشورمان ایران و ادبیات آن شناخته شده می باشد و دارای تاریخچه ای باستانی طبق اسناد تاریخی و ادبی می باشد.

همجنسگرایی از نظر مذاهب مختلف

همجنسگرایی موضوعی است که بصورت کاملا علنی و صریح در ادیانی مانند اسلام، زردشت، یهودیت، مسیحیت به مخالفت با آن پرداخته شده است، ولی ادیان شرقی مانند دین بودایی مسئله ی همجنسگرایی در آن ها مورد پذیرش قرار گرفته است.
هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد همجنسگرایی
سازمان جهانی بهداشت در سال 2014 میلادی طبق هشداری اعلام نمود، بیماری ایدز در میان مردان همجنسگرایی که با هم رابطه ی جنسی دارند روبه افزایش است.

ضرورت حل کردن و درمان همجنسگرایی

طبق مطالبی که در بالا به آن اشاره کردیم درست است که طبق قوانین سازمان ملل متحد کشورهای زیادی حق همجنسگرایی را قانونی دانسته اند و ازدواج همجنسگرایان را با یکدیگر بدون منع قانونی اعلام کرده اند، اما ذکر این نکته لازم است که همجنسگرایی از نظر عموم و عرف جوامع کشورهای مختلف چندان وجهه ی طبیعی و زیبایی ندارد و خیلی مورد پذیرش عموم مردم نمی باشد؛ چون خارج از حالت طبیعی خداوند برای ادامه ی نسل و بقای انسان ها می باشد.
ضرورت دارد تا در این جا افرادی که به اختلال همجنسگرایی مبتلا هستند سعی کنند به شیوه ای درست و مناسب به درمان همجنسگرایی خود اقدام نمایند.

حل کردن مشکل پارانویید و درمان شکاکی

در پیرو بحث درمان شکاکی به کمک ناخودآگاه به مشکل شکاکی اشاره می کنیم، درست است که مراقبت کردن از دیگران باعث برانگیخته شدن احساسات خوب و مثبتی در افراد می شود اما کنترل گری بیش از حد دیگران، بر همسر، بر اعضای خانواده که موجب بی اعتمادی و خارج شدن روند نرمال و طبیعی زندگی شود و بیمارگونه تبدیل شود نوعی بیماری می باشد.

تعریف بیماری شکاکی و اختلال پارانویید

شک کردن بیش از اندازه به دیگران و بی اعتماد شدن به دیگر افراد، بدون این که دلیلی برای آن وجود داشته باشد تعریف بیماری شکاکی و پارانویید می باشد؛ همچنین در تصورات این دسته افراد عقایدی بر این وجود دارد که دیگران مقاصدی چون آسیب زدن و فریب زدن آن ها را دارند که تشخیص دقیق این بیماری باید از طریق مشاور بالینی صورت گیرد که بتوان برای درمان شکاکی نیز اقدام کرد.

خصوصیات افراد شکاک

افراد شکاک خصوصیاتی مانند این دارند، حساس بودن در هنگام مورد انتقاد واقع شدن، جر و بحث کردن های زیاد، نیاز به خود مختاری فراوان، و همچنین دارای رفتارهایی خشونت آمیز و پرخاشگرانه هستند و اکثرا هم از کیفیت زندگی پایینی برخوردار می باشند و موجب ناراحتی اطرافیانشان نیز می شوند.

میزان اختلال شکاکی در بین مردم

طبق آمار 5/. درصد الی 5/2 درصد از جمعیت مردم امکان دارد که به این بیماری مبتلا باشند؛ همچنین درصد شیوع این بیماری در میان مردان بیشتر از زنان است؛ پیش از این تصوراتی بر این بود که بیماری شکاکی در بین همجنسگراها بیشتر از سایر عموم مردم می باشد که بعدا این موضوع مورد تایید واقع نشد.

علت بیماری شکاکی

برای بیماری شکاکی ریشه های مختلفی از جمله ژنتیک، اختلال شخصیتی، بیماری روانی، ریشه های تربیتی در خانواده مانند ( مورد تحقیر قرار گرفتن در خانواده، انتقاد زیاد در خانواده، ناامنی، بی مهری خانوادگی و …) و همچنین تجربیات تلخ گذشته و موارد دیگری ذکر شده است اما هنوزعلت های دقیق آن پیدا نشده اند.

روش های درمان بیماری شکاکی

برای درمان شکاکی با روش های مختلفی از جمله تست های مختلف روانشناسی، دارو درمانی، روان درمانی و همچنین افزایش عزت نفس و اعتماد به نفس و بهبود شرایط محیطی و … دست به درمان این بیماری می زنند.

تعریف روانشناختی غرور و درمان غرور

طبق تعاریف روانشناختی به شخصی که میل به سلطه جویی دیگران دارد و علاقه دارد که بصورت افراط گونه به او و توانایی هایش اعتماد کنند و مورد دیده شدن قرار بگیرد شخصیت مغرور می گویند.
غرور خصوصیتی است که می تواند از طریق دیگران به مانند سایر خصلت ها آموخته شود؛ این خصوصیت اخلاقی معمولا از کودکی در انسان قابل شگل گیری می باشد که نهایت شخصیت مغرور، شخصیت خود شیفته می باشد.

ریشه های غرور

برای غرور هنوز ریشه ی دقیقی معرفی نشده است ولی مواردی چون کمبود عزت نفس، جهل و نادانی، خود بزرگ بینی در افراد و همچنین حسد که خودش موجب می شود در قالب غرور بروز پیدا کند نیز بیان شده اند.

خصوصیات افراد مغرور

برای شناخت افراد مغرور باید ویژگی های آن ها را بشناسیم و سپس به درمان غرور آن ها بپردازیم.
افراد مغرور خصوصیاتی از جمله جبهه گیری در مورد افراد برتر از خودشان دارند؛ حال چه از نظر مادی، چه از نظرمعنوی و یا هر طیف دیگری که برتر باشند، شخصیت انعطاف ناپذیری دارند، قدرت نمایی آن ها معمولا برای افرادی ضعیف تر از خودشان می باشد، احساس تنهایی زیادی در این افراد مشاهده می شود، بصورت ظاهری خود را تایید می کنند اما باطنی خودشان را تایید نمی کنند، متوقع بودن و طلب کاری همیشگی از دیگران در این افراد نیز مشاهده می شود.

راه های درمان غرور

برای درمان غرور معمولا راه های متنوعی چه از نظر دینی و چه از نظر روانشناختی پیشنهاد شده است، اما ما چند نمونه ی آن را در این جا برایتان نام می بریم.
راه های درمان غرور را می توان مواردی چون ذکر و یاد خداوند، شناسایی کردن ضعف ها، پذیرش ضعف های خود، تمرکز بر سرچشمه و ریشه ی غرور خودتان، تقویت عزت نفس، افزایش قدرت و ظرفیت های درونی، کم کردن و از بین بردن برتری جویی همیشگی در رابطه با دیگران، کمک گرفتن از روانشناس، توجه کردن به آثار اجتماعی منفی غرور در اجتماع، تقویت تواضع و افزایش فروتنی در شخصیت، تقویت ایمان، عبرت گیری از دیگر شخصیت ها و … نام برد.

درمان بیماری ها به کمک فایل های برنامه ریزی ضمیر ناخودآگاه

در انتهای مطلب درمان همجنسگرایی و درمان شکاکی با کمک ناخودآگاه لازم است اشاره کنیم که برای درمان بیماری ها و اختلال های ذکر شده در بالا راه های مختلف و متنوعی پیشنهاد شده است.
آخرین راهکار ما برای درمان بیماری های ذکر شده در بالا استفاده کردن از قدرت ذهن ناخودآگاه خودمان و برنامه ریزی مجدد آن توسط خودمان بصورتی دلخواه می باشد، که با کمک فایل هایی صوتی که به نام «سابلیمینال» در سطح دنیا شناخته شده اند صورت می گیرد.
از نتایج فایل های سابلیمینال می توان به سرعت اثر بخشی سریع، سهولت در استفاده، و استفاده گسترده در ابعاد مختلف همچون زیبایی، درمانی، بهبود شخصیت، بهبود روابط با دیگران و روابط عاشقانه و دیگر کاربردهای فراوان آن ها یاد کرد که بصورت گسترده ای در تمام دنیا قابل استفاده می باشند.
نظر شما در مورد همجنسگرایی، غرور و شکاکی چیه؟ بنظرتون چه راه های دیگه ای رو برای درمان این بیماری ها میشه پیشنهاد کرد؟ لطفا تمامی نظرات و پیشنهادات خودتون رو در این زمینه برای استفاده ما و سایر بازدید کنندگان در پایین همین مطلب ارسال کنید با سپاس.
منبع : سابلیمیران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *